BOSS Amplificator chitara BOSS Katana Artist MKII Chitare | e-music.ro

3.200,00 RON
Katana-Artist MkII îmbunătățește modelul principal din linia Katana cu caracteristici și flexibilitate de generație viitoare. Variațiunile noi de voce pentru toate cele cinci caractere de amplificator dublează alegerile dvs. de tonului, în timp ce categoriile de efecte încorporate au fost extinse de la trei la cinci.
Stoc epuizat

Durata de livrare: Vă rugăm să ne contactați!

Cod Produs: artist-mkii Ai nevoie de ajutor? +40750816220
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

          Katana-Artist MkII îmbunătățește modelul principal din linia Katana cu caracteristici și flexibilitate de generație viitoare. Variațiunile noi de voce pentru toate cele cinci caractere de amplificator dublează alegerile dvs. de tonului, în timp ce categoriile de efecte încorporate au fost extinse de la trei la cinci. Controalele exclusive ale panoului frontal oferă și mai multe opțiuni de modelare a sunetului, inclusiv un comutator Contour cu trei moduri, EQ Global cu trei curbe personalizabile și un boost Solo cu nivel reglabil. Și cu o nouă funcționalitate puternică a amplificatorului dual, este ușor să conectați și să controlați două Katana-Artist MkII pentru tonuri masive, ultra-largi.

 • Amplificator combo profesional de 100 de wați, cu ton îmbunătățit și cu caracteristici exclusive
 • Difuzorul personalizat Waza de 12 inch realizează tonul clasic de difuzor stack britanic și răspunsul cu o manevrare crescută a puterii
 • Abordarea design-ului Logic Tube produce puterea sfidătoare clasică, punch autoritar și prezență clară
 • Secțiunea robustă analog amplificatorul de putere de clasă AB oferă ton autentic și răspuns extrem de muzical
 • Cabinet nou proiectat cu construcție ultra-solidă și spate semi-închis pentru un ton compact, focusat, bogat în joase
 • Cinci caractere de amplificator cu cinci variații, plus secțiuni Booster, Mod, FX, Delay și Reverb cu trei variații fiecare
 • Contur pe trei căi pentru modelarea culorii tonale generale și comutatorul Global EQ cu trei setări (personalizabile în BOSS Tone Studio)
 • Funcție Solo comutabilă cu control de nivel
 • Funcții integrate de expansiune a amplificatorului dual pentru controlul GA-FC și efecte stereo reale
 • Editorul software BOSS Tone Studio actualizat, pentru personalizarea sunetelor cu peste 60 de efecte BOSS; funcțiile de editare nou adăugate includ EQ-uri pre și post, Pedal FX dedicat și multe altele
 • Loop de efecte în serie/paralel, ieșiri externe de difuzoare și intrare de amplificator de putere pentru preamplificatoare, modelatoare și multi-efecte
 • Opt memorii pentru Setări de Ton pentru stocarea și accesarea tuturor setărilor amplificatorului și efectelor
 • Power Control pentru atingerea tonului puternic al amplificatorului și a răspunsului la volum redus
 • Emulația microfonului de cabinet pe ieșirile USB și căști/înregistrare, cu trei setări Air Feel disponibile în BOSS Tone Studio
 • Suport de control extern prin controler de picior GA-FC, comutatoare de picior, pedală de expresie și MIDI

 

 • Sunet Rafinat Pentru Soliști Profesioniști

          La fel ca și predecesorul său, Katana-Artist MkII a fost conceput cu detalii suplimentare pentru soliștii profesioniști sofisticați. Difuzorul personalizat Waza de la BOSS pune sunetul rock vintage final la degetele dvs., în timp ce fața largă a cabinetului și spatele semi-închis oferă tonuri concentrate, perfecționate, cu extrem de bogat și cu o plenitudine mare al spectrului mediilor. În plus, fiecare caracter al amplificatorului Katana-Artist MkII a fost articulat special pentru un răspuns optim cu difuzorul și cabinetul.

 • Difuzorul Waza: Ton Legendar, Putere Modernă

          Un element cheie al sunetului puternic al Katana-Artist MkII este difuzorul Waza de 12 inch, dezvoltat de BOSS pentru a oferi un răspuns dinamic larg, medii netede și o tonalitate armonică bogată a difuzorului stack britanic de 25 wați din anii 1960. Prin analiza detaliată a difuzoarelor originale și selectarea atentă a magnetului, materialului conului și a altor elemente, difuzorul Waza întruchipează talismanul complet al acestui difuzor legendar în timp ce îi crește capacitatea de putere la 100 de wați.

 • Caractere De Amplificator Și Efecte Extinse

          Katana-Artist MkII prezintă aceleași actualizări de bază introduse cu amplificatoarele Katana MkII. Acum sunt disponibile variații pentru cele cinci caractere de amplificator, oferind 10 opțiuni de tonuri diferite pentru a alege. Și cu cinci categorii de efecte simultane, aveți puterea de modelare a sunetului a unui pedalier masiv chiar în interiorul amplificatorului. Conectarea la BOSS Tone Studio vă permite să accesați mult mai profund dacă doriți—personalizați secțiunile cu peste 60 de tipuri de efecte diferite, schimbați ordinea cu patru lanțuri diferite și multe altele.

 • Suport Amplificator Dual Integrat

          Funcțiile puternice de extindere fac simplă utilizarea a două Katana-Artist MkII împreună. Cu Dual Link, puteți configura fiecare amplificator cu setări independente și să le operați de la un singur controler de picior GA-FC, permițându-vă să combinați tonuri clean și dirty, să creați configurații wet/dry și multe altele. Stereo Expand vă permite să utilizați un amplificator ca master și celălalt ca slave, cu efecte stereo-compatibile integrate precum chorus, delay și reverb distribuite pe ambele amplificatoare pentru un câmp sonor amplu și imersiv.

 • Acces Printr-O Singură Atingere La Configurațiile Personalizate

          Cu memoriile Tone Settings incorporate, puteți stoca caracterele de amplificator și setările de efectele preferate pentru accesare instantanee. După ce ați realizat un sunet prin comenzile panoului, pur și simplu îl salvați în memoria dorită cu o apăsare rapidă a butonului. Sunt disponibile opt Tone Settings (două bănci a câte patru) și le puteți selecta ușor direct de pe panou. Iar pentru operarea fără mâini în concert, doar conectați comutatoarele externe de picior sau controlerul GA-FC.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10 - 18, Sâmbătă 10 - 14

+40750816220 info@e-music.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!